We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Adj otthonodnak Pop Art hangulatot!

06. 03. 2020

A pop művészetet leginkább Andy Warhol vagy Roy Lichtenstein munkájával asszociálni, de nem ők voltak az egyedüli művészek, akik inspirálták a reklámtervezést, a kereskedelmi termékeket vagy a rajzfilmeket. A pop művészet megközelítőlegesen a 20. század ötvenes éveinek közepén jött létre, válaszként a háború utáni társadalmi változások történéseire. A pop art elsősorban New York városának neonvilágításában talált otthonra, ám eredete a London Independent Grouphoz és a skót művész, Eduard PaolozziI was a Rich Man’s Plaything című kollázsához kapcsolódik. A pop art színes, játékos, egyszerű, mégis eredeti és nem mindennapi. Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő társítás lenne odhonodba!

Pop kultúra

Az 1960-as évek társadalmát lenyűgözték a nyomtatott vagy hirdetőtáblákon megjelenő képek. Mindegyik művész megpróbálta megtalálni a saját stílusát, hogy jellemezze és megkülönböztesse magát a többitől. Lichtenstein számára képregények és sajtópontok voltak a szenzáció, Warhol pedig a Campbell leveses dobozába folytotta magát.

Szóval neked is meg kell találnod a hozzád és otthonodhoz illő leg megfelelőbb stílust! Lenyűgöznek olyan ikonikus hírességek, mint Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn? Hogyha szeretnél Warhol Marilynjénél is valami még eredetibbet, akkor csak válaszd a kortárs művész Anne Stornot! Kollázsa nagyon eredeti, színes és bionyosan nem akárki otthonában található meg. Munkájiban megtalálható az ikonikus Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn, de kutyák, macskák és városok is.

A Pop Art arca

Ha szereted a hírességeket, akkor inspirálódj Scott J. Davis munkájából, akinek műveiben a fent említett hölgyek mellett a listába tartoznak a Beatles népszerű tagjai, James Dean, de a pop király, Michael Jackson is! Ha nem félsz az élénk színektől, engedd, hogy elvakítson Francois Domain munkája. Viszont ha arra vágysz, hogy otthonod  valóban modern és színes legyen, akkor választ Claire Huntley és Sarah Thompson-Engels alkotásait! Ha a túl rikító színek miatt aggódsz, fedezd fel Loui Jover ausztrál festő munkáját. Technikája teljesen egyedülálló – a pop művészetet a tradicionális kínai stílussal ötvözve csak „víz és tinta” módszerrel alkot. Újságpapír háttéren gyönyörű női arcokat fest. És igen, köztük van Norma Jean, más néven Marilyn Monroe is! Tippünk – ettől a művésztől válassz egy bögrét e szépség arcával rajta.

Sosem elég belőlük

Nem csak gyönyörű színes múvészi képekkel díszítheted a falakat. Válassz különféle pop-art témák közül, amelyeket falfestményként is kinyomtathatsz! Beleértve a hagyományos Roy Lichtenstein stílusú képregények és Andy Warhol „termékcímkéi”. Összeállítottuk a Warhol motívumok által inspirált teljes gyűjteményt, hogy megtalálhasd kedvenc ‘paradicsomlevesed’, és még sok más modern dolgot is. Ne félj kísérletezni, adj pozitív hangulatot otthonodnak. Fedezd fel a Pop Art Sensation válogatásunkat és válaszd ki a kedvenced!

MÉG TÖBB POP-ART!

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top