We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % kedvezmény mindenre, ami falra jár SZEREZZ BE KEDVEZMÉNYKÓDOT ×

A Toy Story története

17. 09. 2019

Buzz Lightyear, Krumplifej úr, Rex vagy Andy.. ha a 90-es évek derekán voltál gyerek, vagy akkor nevelgetted a csemetéidet, biztosan emlékszel a Toy Story karaktereire! A Pixar animációs filmje volt az első kizárólag számítógép által animált mese. 9 év után végre láthatjuk a 4. (utolsó) részt a mozikban. Összeszedtünk neked néhány érdekességet a Toy Story-ról, amit talán nem tudtál, vagy ha tudtad is, már elfelejtetted. 🙂

A második ember a Holdon

Gondolkodtál már azon, honnan ered a Buzz Lightyear név? Az egyik legnépszerűbb Toy Story karakter nem véletlenül kapta ezt a nevet. Ha kicsit utánanézel a Holdra szállás történetének, aminek egyébként nem rég volt az 50. évfordulója, akkor tudhatod, hogy Neil Armstrong volt az első ember, aki a Holdra lépett, de nem az egyetlen. Volt még 2 másik férfi is az Apollo 11 legénységében – Michael Collins és Buzz Aldrin. A kis műanyag asztronauta Aldrin ezredes után kapta a nevét. De ez még nem minden! Aldrin személyesen segített Buzz Lightyear-nek meglátogatni a Nemzetközi Űrállomást 2005-ben! Ennél csak egy mesehős jutott “messzebb”, a Kisvakond el is kísérte Andrew Feustel-t útján a Holdra.

Bo Beep

Bo Beep eredetileg egy Barbie baba kellett volna legyen, ugyanakkor 1995-ben a Mattel úgy döntött nem engedélyezi. Abban az időben Barbie egy animációs filmben sem jelenthetett meg, mert a Mattel nem szerette volna befolyásolni a kislányokat. Ők dönthették el, hogy milyennek képzelik el imádott babájukat. Később azonban a Mattel stratégiát váltott, és Barbie már szerepelt a 2. mozifilmben. Sőt saját TV show-ja lett!

Majdnem nem lett Toy Story 2

Előfordult már veled is, hogy dolgoztál valamin a számítógépen, és egyszer csak eltűnt az egész? Hasonló élményben volt része a Toy Story 2 alkotóinak, ugyanis a mozifilm 90% már kész volt, amikor egy hacker támadás érte őket és törölték az egészet. Szerencsére a csapat egyik tagja épp aznap csinált egy másolatot, mert otthonról akart dolgozni. Megmentette a csapatot és filmet is!

Toy Story 4

Majdnem 25 év telt el Buzz és Woody első kalandjai óta. Az új részben egy új karakter is feltűnik a szobában, ahol a játékok élnek. Forky lesz az, akit ebben a részben meg kell majd menteni. Szuper akciókat és poénokat várhatunk az új filmtől, és persze az eredeti hangok is megmaradnak: Tom Hanks, Tim Allen és Keanu Reeves…

Toy Story kollekcióEuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2023 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top