We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

A TOP 5 legendás állat, akiket házi kedvencnek szeretnénk

31. 03. 2022

Miután mohón olvastuk Newt Scamander Legendás állatok című könyvét, bizonyára mindannyian kiválasztottuk azokat a vadállatokat, akiket szeretnénk házi kedvencként. Nagyszerű dolog macskát vagy kutyát tartani, de mit szólnál inkább egy occamyhoz vagy egy nifflerhez? Van egy listánk számotokra a top 5 legendás állatról, akikhez munka vagy iskola után visszatérnétek.

 

5. Niffler

A niffler egyfajta kis szőrgombóc, amelyet soha nem hagyhatsz egyedül. Vonzzák a fényes dolgok, ezért használják gyakran a kincsvadászok. A való életben ez egy kis probléma lehet. Néhány változtatással akár otthon tarthatod ezt a kis teremtményt. Csak rejtsd el az összes kanalat, arany fülbevalót, érmét és órát, de ha nem szeretnéd átrendezni az egész lakást, csak hagyd a kertben. Ki tudja, talán egy kincsre talál, amiről fogalmad sem volt eddig.

4. Demiguise

Nyugodt emberek számára a legjobb kisállat a demiguise. Ezt a nyugodt lényt nehéz elkapni, ezért nagyon kell akarjon veled élni. Két fantasztikus szuperképessége is van – a láthatatlanság és a jövőbe látás. Amint látod, ezek az erők teszik gyakorlatilag megfoghatatlanná. Ha azonban elégedett veled, akkor az erőknek köszönhetően nem is kell tudnod róla.

3. Thunderbird

A thunderbird nem igazán jó kisállat városi lakásba, de ha van farmod vagy hatalmas ingatlanod, akkor remekül passzolna. Ez a repülő lény vihart tud kavarni varázslatával. A veszélyre is meglehetősen érzékeny. Tehát ha a thunderbirdben minden megtalálható, amire szükséged van, nagyszerű társ lehet. Annyira népszerű a varázslóvilágban, hogy az Ilvermorny amerikai iskola egyik házát is róla nevezték el, ez az a ház, amelynek Tina Goldstein is része volt.

2. Occamy

Az occamy viszont minden lakásba és házba tökéletes. Könnyen zsugorítható és nagyítható a rendelkezésre álló hely alapján. Hordozhatod a zsebedben az iskolába, vagy hagyhatsz neki egy egész szobát a házadban. De légy óvatos, ha van tojása, nagyon agresszív lehet. A tojás tiszta ezüstből készül, ezért keresik az orvvadászok. És nem csak ők! Gilderoy Lockhart egy olyan samponsort tervezett, amelynek fő összetevője az occamy tojás sárgája. A tojások megszerzése nagyon veszélyes volt, ezért Gilderoynak továbbra is könyveket kellett kiadnia.

1. Bólintér

A legjobbak közül pedig a legjobb egy bólintér. Az bólintérek úgy néznek ki, mint egy figurára emlékeztető zöld gallyak. Szuper kicsik és elférnek egy mellzsebben. A lakásban a növényeid között vagy az erkélyen lakhatnak. Légy óvatos, nehogy leessenek, nehéz megtalálni őket a természetben. Pickett, egy bólintér, amelyet Newt Scamander a Legendás állatok filmekben játszik, színésze, Eddie Redmayne kedvenc lénye. Nekünk is ez a kedvencünk, ezért lett az első helyezett.

És ezzel a listánk véget is ér. Most már csak várni kell a Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-ra.

 

Legendás állatok

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top