We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

A TOP 5 ikonikus kellék, amely szavak nélkül mondják el a film címét

10. 06. 2021

Sok film és sorozat kultikussá vált nemcsak fantasztikus történeteiknek, művészeti részlegüknek és szereplőiknek köszönhetően, hanem tipikus tárgyaknak is köszönhetően, amelyekkel azonnal és gyakorlatilag szavak nélkül megtudhatod, hogy melyik mozifilmről van szó. És mivel nagy filmkedvelők vagyunk, elhozzuk a TOP 5 legismertebb film és sorozat-kellékek listáját.

5. Varázspálca

A Harry Potter varázslóvilága tele van olyan tárgyakkal, amelyekről órákig beszélhetnénk. Az általunk választott elem azonban döntő fontosságú nemcsak Harry, hanem a világ minden varázslója számára is! És nem, ez nem egy Aranycikesz vagy Teszlek süveg, hanem egy varázspálca! Mert nélküle még Lord Vol … emh, nos, az az úr, akinek a nevét nem mondják ki, e varázspálca nélkül csak a karjait csapkodhatta. És valld be, mi másra gondolsz legelőször, amikor azt hallod, hogy Harry Potter? Biztosan semmi másra, hisz ez a varázspálca szó szerint csodákat tehet.

4. Ninja fejpánt

Tudod, hogyan lehetsz te is Ninja? Kunai dobással? Bujkálással? Csendes sétával? Igen, mindezeket a Nindzsák teszik, de ami igazán nagyszerű Nindzsává tesz, az a megfelelő kiegészítők! Ezalatt pedig a Ninja fejpántot értjük! Ismerd el, hogy amikor valakit rejtett levél fejpánttal látsz, akkor azonnal tudod, hogy egy Nindzsáról van szó, aki készen áll arra, hogy újabb Hokage legyen. Légy olyan, mint a Ninják!

3. Witcher nyaklánc

Amikor egy ogre vagy valami gonosz szörnyeteg megjelenik a területeden, fel kell hívnod egy megfelelő szörnyvadászt. És van-e valaki, aki alkalmasabb erre a munkára, mint a híres Riviai Geralt, a fehér farkas, aki minden szörnyet eltávolít a megfelelő jutalomért? A fehér haj és egy pár Geralt-kard mellett rá leginkább a híres farkas nyaklánc a jellemző. Mert nemcsak azt jelképezi, hogy Geralt hová tartozik, hanem azt is, hogy minden szörnynek és gazembernek el kell bújnia, amikor ez a hős a közelben van.

2. Az Egy gyűrű

Középfölde számtalan fantasztikus és hatalmas ereklyét rejt, például kardot és páncélt. Egyikük sem múlja felül a sötét nagyúr, Sauron alkotását, aki egy gyűrűt kovácsolt a Végzet hegyének tüzében. Mert egy gyűrű mind felett … nos, tudod, hogyan folytatódik. És ez a kis Drágaság volt az, ami gyakran okozott gondot a Gyűrű Szövetségének, amely vállalta, hogy elpusztítja ezt a gyűrűt. De a Gyűrűt nem volt olyan könnyű megsemmisíteni, ezért csapatunk sok kalandot élt át koboldokkal, orkokkal, Balrogokkal és forró lávával teli hegyekkel. Az ember el sem hinné, hogy mire képes egy ilyen kis aranygyűrű.

1. Fénykard

És itt van az első helyezett! Mi lehet ikonikusabb, mint egy fénykard? Az ikonikus fegyver, amely híressé tette ezt a nagyszerű űr-sagat. A fénykardok nemcsak megőrjítették a rajongókat, hanem végleg megváltoztatták a filmipart is. Végül is egy fénykarddal úgy vághatod a fémet, mint forró kés a vajat, vagy csak elterelheted az ellenséget. És nem csak! A kard színe alapján könnyen megállapítható, hogy tulajdonosa az Erő melyik oldalához tartozik. És szégyenkezés nélkül elismerjük, hogy mi magunk is szeretnénk, ha lenne egy ilyen lézerkard otthon, végül is jól jönne valami, amivel sonkát vághatunk vagy pirítóst készíthetünk. :))

 

Fedezd fel a legnépszerűbb filmes plakátokat

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top