A fa stílusossá teszi otthonod

05. 07. 2016

A fából készült termékek nagyon különlegesek, mert nem lehet leutánozni őket fotón, vagy nyomtatott képen. A fa textúrája és szerkezete egyedi hangulatot kölcsönöz a szobának. Attól függően, hogy milyen képek vannak a fa szerkezeten, tud retro, stílusos atmoszférája lenni az otthonnak. Nem lehet ellenállni hogy az ember meg ne nézze, milyen a fa erezete, hol vannak apró barázdák a fa felületén. A fával való díszítés egy művészet, melyhez most adunk pár különleges tippet.

Tedd a szoba központi elemévé

A fa maga is egy erős részlet, nem szabad képekkel, vagy fotókkal párosítani. Egy jó trükk lehet, ha a falat csak például csak egy fából készült díszítő elemmel dobod fel. Kövesd az aranyszabályt, a kevesebb sokszor több.

Tedd egyedivé a hálószobádat

Szereted a Trónok harcát, a képregényeket, vagy egy jó zenekart? Nem probléma. A fa stílusa nem mindig retró. Nyugodtan tegyél ki a faladra egy Superman-es vagy Beatles-es képet. Ez is már előrelépés, ha addig még nem volt semmi a faladon.

Retro konyha

A fa és retro stílus nagyon otthonosan mutatnak, egy nyugtató konyha hangulatát teremtik meg. Úgy mint a Heinz ketchup fatábla képei is – Sziluett, Vintázs.

Napsugaras fürdőszoba

Természetesen fel lehet díszíteni bármilyen szobát a fa segítségével, de van egy pár szoba, ahol a szoba ragyoghat ezekkel az eleven művészi anyagokkal. A Fa elemek nagyon jól nézhetnek ki egy fürdőszobában, ha strandi atmoszférát szeretnél a fürdőszobádnak adni.

Kortárs nappali és étkező

modern fa díszítés választásával a nappalidat vagy étkeződet könnyen művészi galériává varázsolhatod. Ha fém díszítést helyezel el az asztalon, vagy egyéb típusú anyagot, az még jobban művészi hangulatot kölcsönöz majd, mivel a fa bármilyen másik anyag mellett jól mutat.

Fedezd fel a fatábla gyűjteményünketAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift