We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

5 tény, amit biztosan nem tudtál az Amerika Kapitányról

06. 05. 2016

Manapság Amerika Kapitányt úgy azonosítjuk, mint a Bosszúállók egyik tagját. Azonban tudtad, hogy ez a karakter a filmek miatt szerzett csak elismerést? Itt van néhány dolog, amit eddig nem tudtál Amerika legnagyobb Kapitányáról.

blog-captain

  1. Amerika Kapitány rajzfilm karaktere 1941-ben lett elsőnek népszerű. A képregény, amiben feltűnt nagyon sok pozitív visszhang mellett sok negatívat is kapott. A képregényben Amerika Kapitány megütötte Adolf Hitlert. A sok kétértelműség miatt a karakter megalkotója nagyon sok fenyegetést kapott ezért a rendőrségnek kellett számára védelmet biztosítania.
  2. Az Amerika Kapitány képregény nagyon forradalminak számított az idejében, mivel ebben a képregényben volt elsőnek a Marvel szuperhős afroamerikai. Emiatt a képregény nagy zajt vert fel az amerikai értékek körül 1969-ben.
  3. Amikor a karaktert elsőnek megalkották, a Szuper Amerika elnevezést kapta, majd nem sokkal később megváltoztatták a Szupert Kapitánnyá, mert a világban így is túl sok volt a szuperhős, de kevés a jó kapitány.
  4. Amerika Kapitány nem mindig pajzsot használt. Számos fegyvere volt korábban, de végül a pajzsnál maradt, melyet D. Rosevelt elnöktől kapott a második világháborúban.
  5. Chris Evans háromszor is visszautasította az Amerika Kapitány szerepet. Amikor már végre elfogadta a szerepet, még mindig kétségei voltak a filmet illetően, melyet csak a producerrel való találkozás során hagyott el véglegesen.

blog-captain2

TÖB06B TERMÉK

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2018 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
Képkeretezés Képkeretezés On-line keretező stúdió
Garantált 100%-os elégedettség Garantált 100%-os elégedettség 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapod
Hűségprogram Hűségprogram Takaríts meg minden rendelésen 10%-ot