5 tény, amit biztosan nem tudtál az Amerika Kapitányról

06. 05. 2016

Manapság Amerika Kapitányt úgy azonosítjuk, mint a Bosszúállók egyik tagját. Azonban tudtad, hogy ez a karakter a filmek miatt szerzett csak elismerést? Itt van néhány dolog, amit eddig nem tudtál Amerika legnagyobb Kapitányáról.

blog-captain

  1. Amerika Kapitány rajzfilm karaktere 1941-ben lett elsőnek népszerű. A képregény, amiben feltűnt nagyon sok pozitív visszhang mellett sok negatívat is kapott. A képregényben Amerika Kapitány megütötte Adolf Hitlert. A sok kétértelműség miatt a karakter megalkotója nagyon sok fenyegetést kapott ezért a rendőrségnek kellett számára védelmet biztosítania.
  2. Az Amerika Kapitány képregény nagyon forradalminak számított az idejében, mivel ebben a képregényben volt elsőnek a Marvel szuperhős afroamerikai. Emiatt a képregény nagy zajt vert fel az amerikai értékek körül 1969-ben.
  3. Amikor a karaktert elsőnek megalkották, a Szuper Amerika elnevezést kapta, majd nem sokkal később megváltoztatták a Szupert Kapitánnyá, mert a világban így is túl sok volt a szuperhős, de kevés a jó kapitány.
  4. Amerika Kapitány nem mindig pajzsot használt. Számos fegyvere volt korábban, de végül a pajzsnál maradt, melyet D. Rosevelt elnöktől kapott a második világháborúban.
  5. Chris Evans háromszor is visszautasította az Amerika Kapitány szerepet. Amikor már végre elfogadta a szerepet, még mindig kétségei voltak a filmet illetően, melyet csak a producerrel való találkozás során hagyott el véglegesen.

blog-captain2

TÖB06B TERMÉK

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden