We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Heti akció: FILMPLAKÁTOK akció -30 %

5. rész: Tippek a dolgozószobád díszítéséhez

08. 08. 2022

Tippek a dolgozószobád és irodád díszítéséhez

„Nem csinálni semmit nagyon nehéz…” Ez egy rész Leslie Nielsen híres idézetéből. Sajnos ez csupán egy vicces idézet. A való életben dolgozni kell, és ráadásul gyakran otthonról. Nos, nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust, hogy saját dolgozószobája legyen. De ne ess kétségbe! Minden lakás a saját igényeid szerint felújítható. Alakíts ki magadnak egy privát fülkét (például a nappaliban) – nem kell semmi más, mint egy szép íróasztal, egy kényelmes szék és nem utolsósorban egy mutatós dekoráció!

Hogyan is kell ezt csinálni? 

  1. Egy jól átgondolt dolgozószobában minden egyes dolognak megvan a helye, és elfogadhatatlan, hogy raktárrá váljon. A rendetlenség erősen zavar a koncentrációban– ami nélkülözhetetlen a tanulás során, nem igaz?
  2. Hová kell tenni az íróasztalt? A Feng shui alapján kerülni kell, hogy háttal az ajtónak vagy közvetlenül a falnál ülj. Ezenkívül légy a lehető legtávolabb a hálószobától – ott pihensz, nem pedig dolgozol!
  3. Csobbanj a székedbe! Ha hosszú órákat töltesz el számítógépezéssel, súlyos egészségügyi problémák veszélyeztethetnek. Próbáld meg elkerülni az ilyesmit, és szerezz be magadnak egy jó minőségű és kényelmes széket. Ne felejtsd el, hogy ülés közben a könyöködnek és a térdednek derékszögben kell lennie.
  4. Az elegáns dekoráció kötelező! Tudományosan bebizonyították, hogy az egyáltalán nem dekorált szoba csökkentheti a munka iránti motivációt. Sőt, ellenkezőleg a díszített falak hangulatos légkört teremtenek a dolgozószobában, és öröm lesz ott a munka.

Tippek a fali dekorációhoz

Szeretsz utazni? Akkor a térképek tökéletes díszei lesznek dolgozószobádnak vagy irodádnak! Válassz egyet a várostérképek hatalmas gyűjteményéből, vagy a tanulmányi kiegészítőként is használatos világtérképek közül!

Idézetekkel és szövegekkel soha nem lehet melléfogni! Nagyon jól passzolnak más illusztrációkhoz és poszterekhez, de emellett feldobhatják a hangulatot, vagy jobb eredményekre motiválhatnak! A mi gyűjteményünk óriási! Szóval melyik lesz az?

Nincs kedved festeni, vagy a poszterek és illusztrációk kombinációján gondolkodni? Próbáld ki falfestményeinket! Könnyen felvihetők, és nagyszerűen néznek ki. Azt javasoljuk, hogy olyan halvány színű motívumokat válassz, amelyek nem vonják el a figyelmet.

Tervezői TIPP: Ha azt szeretnéd, hogy a dolgozószobád stílusos legyen, harmonizáld falaid a bútorokkal. A matricákkal könnyedén feldobhatod az asztalod vagy a könyvespolcod.

Alakítsd ki a saját béke oázisod, amely motivál a csúcsminőségű munkavégzésre még a rendezett, hangulatos otthonodban is! Az urak inspirálódhatnak Man Cave kollekciónkban, és kialakíthatják saját elegáns férfi fülkéjüket vagy szobájukat, ahol a falakat ikonikus filmplakátok vagy sportautó-illusztrációk díszítik majd. A hölgyek pedig biztosan megcsodálják a Women power kollekciónkat, amely megerősíti számukra, hogy minden nő egyedi, független és gyönyörű!

Az irodábaEuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top