We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Fedezd fel a hét legjobb ajánlatait: KÉPREGÉNYEK akció -15 % ×

5 érdekesség a Legendás állatok c. filmről

04. 11. 2018

A Legendás állatok franchise következő részét hamarosan megcsodálhatjuk a mozikban, a film messze túlmegy a Harry Potter történeten. Olvasd el 5 érdekességünket a filmről, hogy még izgatottabban várd a bemutatót.

#1 Dokumentumfilmnek tervezték

A Legendás állatokat az első elképzelések alapján egy dokumentumfilmnek tervezték, ami Newton életéről és az állatokkal való munkásságáról szólt volna.

#2 Eddie-nek íródott

Tudtad, hogy a Newt Scamander-t játszó színész (Eddike Redmayne) rettenetesen szeretett volna bekerülni a Harry Potter filmekbe? A Tom Riddle szerepére való válogatás során elutasították egy mondat elmondása után. Amikor azonban J.K. Rowling elkezdett dolgozni a Newt Scamander sorozat írásán egyből Eddie-re gondolt, mint főszereplőre. A film készítői egyből fel is vették Eddie-t, más szóba sem került.

#3 Nagini titkáról fellebben a fátyol

Az új bemutatóban valami különleges dolgot lepleztek le a kígyóról, Naginiről, aki az egyike volt Voldemort Horcruxes-ének. A film bemutatja eredeti emberi alakját most először. Megtudjuk, hogy Nagini egy nő volt, akit azzal az örök átokkal sújtottak, hogy állattá kell változzon. Reméljük, a filmből még több részlet kiderül majd róla.

#4 Elrejtve a térképen

Emlékszel még arra a térképre, amit Harry Potter használt arra, hogy figyelje az embereket hogyan mozognak Hogwarts-ban? Néhány szemfüles rajongó észrevette Newt Scamander nevét a térképen, ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanabban az időben járt az iskolában mint Harry! Reméljük, fény derül majd erre az egybeesésre a széria következő 5 részének egyikében.

#5 Dumbledore vs Grindewald

Dumbledore szerepét Jude Law fogja játszani, még Grindewald-ot Johhny Depp kelti majd életre. A film készítői minden részletet igyekeznek titokban tartani, de egy apró dolgot J.K. Rowling elmondott, mégpedig azt hogy ebben a részben Dumbledore és Grindewald nem fognak találkozni. A könyvekből már tudhatunk pár dolgot a kapcsolatuk történetéről, és nekünk az az érzésünk, hogy a következő filmekben sor fog kerülni a nagy találkozásra. Még 4 további film áll előttünk, tele fantasztikus és akció dús jelenettel, és persze varázslattal.

Még több Legendás állatok

Harry PotterMerch mindenkinek!

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. #MerchForAll


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal sütiket használ. Ha továbbra is használod szolgáltatásainkat, akkor feltételezzük, hogy egyetértesz a sütik használatával. Több információ Egyetértek ×
Top