We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: ÁLLATOS akció 20 % ×

5 érdekesség a Legendás állatok c. filmről

04. 11. 2018

A Legendás állatok franchise következő részét hamarosan megcsodálhatjuk a mozikban, a film messze túlmegy a Harry Potter történeten. Olvasd el 5 érdekességünket a filmről, hogy még izgatottabban várd a bemutatót.

#1 Dokumentumfilmnek tervezték

A Legendás állatokat az első elképzelések alapján egy dokumentumfilmnek tervezték, ami Newton életéről és az állatokkal való munkásságáról szólt volna.

#2 Eddie-nek íródott

Tudtad, hogy a Newt Scamander-t játszó színész (Eddike Redmayne) rettenetesen szeretett volna bekerülni a Harry Potter filmekbe? A Tom Riddle szerepére való válogatás során elutasították egy mondat elmondása után. Amikor azonban J.K. Rowling elkezdett dolgozni a Newt Scamander sorozat írásán egyből Eddie-re gondolt, mint főszereplőre. A film készítői egyből fel is vették Eddie-t, más szóba sem került.

#3 Nagini titkáról fellebben a fátyol

Az új bemutatóban valami különleges dolgot lepleztek le a kígyóról, Naginiről, aki az egyike volt Voldemort Horcruxes-ének. A film bemutatja eredeti emberi alakját most először. Megtudjuk, hogy Nagini egy nő volt, akit azzal az örök átokkal sújtottak, hogy állattá kell változzon. Reméljük, a filmből még több részlet kiderül majd róla.

#4 Elrejtve a térképen

Emlékszel még arra a térképre, amit Harry Potter használt arra, hogy figyelje az embereket hogyan mozognak Hogwarts-ban? Néhány szemfüles rajongó észrevette Newt Scamander nevét a térképen, ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanabban az időben járt az iskolában mint Harry! Reméljük, fény derül majd erre az egybeesésre a széria következő 5 részének egyikében.

#5 Dumbledore vs Grindewald

Dumbledore szerepét Jude Law fogja játszani, még Grindewald-ot Johhny Depp kelti majd életre. A film készítői minden részletet igyekeznek titokban tartani, de egy apró dolgot J.K. Rowling elmondott, mégpedig azt hogy ebben a részben Dumbledore és Grindewald nem fognak találkozni. A könyvekből már tudhatunk pár dolgot a kapcsolatuk történetéről, és nekünk az az érzésünk, hogy a következő filmekben sor fog kerülni a nagy találkozásra. Még 4 további film áll előttünk, tele fantasztikus és akció dús jelenettel, és persze varázslattal.

Még több Legendás állatok

Harry PotterDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top