We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

4. rész: Díszítsd a konyhát és az étkezőt

14. 05. 2022

Tedd otthonosabbá konyhádat

Elképesztő, mennyi időt töltünk a konyhában – egy olyan szobában, ahol mindig finom ételek illata száll és egy kis gőzfelhő úszik a levegőben a teafőzéstől! Az ókorban a konyhában nem csak főztek, hanem terveket készítettek, újságot olvastak vagy kártyáztak. A konyha mindig is a ház szíve volt! A szív pedig megérdemel egy kis törődést, ezért összeállítottuk ezt a kollekciót a legszebb képekből és fényképekből, amelyek arra inspirálnak, hogy egészségesebben főzz, vagy egyszerűen csak pozitívabban érez magad nap mint nap!

Egy új konyha nagy befektetés, ezért kétszer is átgondolod, hogy milyen stílust szeretnél igazán. Retro stílusú konyhára vágysz, mint amilyen a nagymamáé, vagy inkább modern konyhára vágysz? A fantáziának nincs határa, ihletet meríthetsz a vidékről is és kialakíthatsz egy rusztikus konyhát fa beütéssel, vagy esetleg a francia Provence stílusból meríthetsz ihletet! Fedezd fel az összes konyhai stílusunkat – meríts ihletet és alkoss olyan konyhát, ahol minden nap hosszú órákat vagy perceket szeretnél eltölteni. 🙂

Modern konyha

Különböző stílusok, ipari termékek, erőteljes színek és geometrikus formák keveréke – így néz ki egy modern konyha a kortárs jegyeiben. Egy hely, ahol dolgozhatsz egy csésze kávé mellett, egy hely, ahová visszatérsz a sarkon lévő piacról és végül egy hely, ahol nagyszerű pillanatokat tölthetsz el barátaiddal egy pohár kellemesen frissítő ital mellett. Kollekciónkban igyekeztünk megteremteni álmaid konyhájának hangulatát. Most örömmel megosztjuk veletek: itt olyan posztereket, festményeket és reprodukciókat találsz, amelyek gyönyörűen illeszkednek minden modern konyhába – meríts ihletet és ne félj keverni!

Vidéki stílusú konyha

Nincs hangulatosabb egy klasszikus falusi konyhánál, amelyben boldogan töltenénk órákat főzve. Ez a fajta konyha tele van élettel és péksütemények, ropogós bagettek illatával és evőeszközök csilingelő hangjával. Tekintsd meg a kollekciónkat, hogy elmerülj a falusi stílusú konyhák, retro dizájnok, tájak és Franciaország hangulatában. Kínálatunkban olyan plakátokat, festményeket és dekorációkat találhatsz, amelyek segítenek kiegészíteni falusi konyhád dizájnját és ráhangolnak a Provence-i stílus igazi hangulatára.

Pasztell színek, olajfestmények, nagyon szép színek és jellegzetes figurák – ez a Sam Toft összetéveszthetetlen stílusa. Ne habozz – csempéssz egyedi élethangulatot vidéki stílusú konyhádba.

Art deco konyha

Azoknak, akik a művészetnek élnek, szükségük van rá mindenhol. Ha ez te vagy és az art deco a kedvenc stílusod, akkor kollekciónk pontosan neked szól! Az art deco stílus először Franciaországban jelent meg az 1920-as években. A luxust és a csillogást a technikai fejlődéssel ötvözi. Ez idő alatt az art deco provokatív lépéssé vált a művészettörténeti forradalom felé, ami a kollekciónkban is tükröződik. Különféle elemek és részletek találhatók: tipikus kubista reprodukciók, amelyek a korszak kezdeti szakaszában nagyon népszerűek és a szuprematizmus képviselőinek munkadarabjai szecessziós plakátokkal kombinálva. Plakátjainkban, festményeinkben és reprodukcióinkban minden bizonnyal mindent megtalálsz, amire szükséged van az art deco kollekció tökéletes kombinációjának és egyedi keverékének elkészítéséhez.

Hagyományos konyha

A hagyományos konyha az a hely, ahová vissza lehet térni. A design és a hangulat gyakran olyan dolgokból áll, amelyeket ismerünk és szeretünk. Sok ember számára ezek ismerősnek tűnnek a népszerű családi filmekből vagy saját gyerekkorukból. Sokan tisztán emlékeznének az összes klasszikus festményre, amelyek családi reggelijüket és különféle rendezvényeiket kísérték. Kollekciónk segítségével megalkothatod saját hagyományos konyhádat – csak választanod kel a hagyományos festmények széles kínálatából, ami elnyeri a tetszésed, felkelti a legkellemesebb érzelmeket és emlékeket, így tökéletesen kiegészíti a belső teret a konyhában – a leginkább számító helyiségben.

Jobban szereted a tiszta fehér konyhát, vagy a színeket? Ha nem szereted a csempét a konyhában, szerezz be egy stílusos fotótapétát!

Kollekciónkban konyhai festményeket találhatsz, amelyeken a finom ételek váratlan elrendezésben jelennek meg. És van valami a retro fémtáblák szerelmeseinek is. Tudod már, hogy te hogyan díszítheted a konyhádat?

 

IRÁNY A KONYHA

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top