Fa, mint díszítőelem

30. 05. 2016

A fa egy természetes anyag, mely mindig kiemelkedő elem volt a dekorációban, ugyanúgy, mint az üveg, vagy a fém. Jóllehet a fa művészeti médiumként szolgál már évezredek óta, manapság még mindig meg van a népszerűsége a belső építészek körében. A művészek újra és újra feltalálják, hogy mire lehet a fát használni, hogy még modernebb legyen, kényelmesebb legyen, vagy kellemesebb legyen ránézni. Általában a fa az egyik legjobb anyag, amit egy belső tér kialakításánál használni lehet. Miután a fa ökológiai eredetű, a fa miatt a szoba mindig „lélegezni” fog. A levegőt tisztává, a szobát tisztává és rusztikussá varázsolja.. Ugyanakkor a fa létrehozza azt a természetes kényelmet, amit mindig is hiányolunk az újfajta modern terekben. Pontosan ezért használják a padlóburkolat elkészítésekor a fát, mert a fától úgy érzed mintha majdnem egy valódi erdőben lennél. Annak ellenére, hogy ritkán használják, de a fa kiváló lehet szép fali dekorációnak is.

A nyomtatási technológia fejlődésének és a debütáló dekorációs ötleteknek köszönhetően manapság a fát nem csak építőelemként lehet használni, hanem avantgárd és kórtárs dizájn elemként is, fali tapétaként. Ha neked a fekete-fehér dekorációs elemek jobban tetszenek, akkor a díszítő elemeket is célszerű ilyen színben tartani. Érdemes lenne kipróbálni többféle variációt, mint egy fekete kanapé, szürkére festett fa. Emiatt a szoba még minimalista stílusú marad, de ad egy karaktert már a szobának.

Ha te inkább olyan vagy, aki ennek az ellentéte, és imádod a színeket, akkor egy nem tipikus fali tapétát kéne a szobádba tenned. Elsőnek kiemeli a bútoraid barna tónusait, majd a szobád nagyobbnak fog tűnni.

Ha az előző két megoldás túl radikális volt számodra és valami enyhébbre vágysz, akkor próbálj ki egy természetes fa hatású fali tapétát. Az ilyen tapétával a szoba természet közelibbnek fog tűnni és emellett a szoba egyszerű és naturális stílusát megtartja. Használj bézs, szürke és barna kombinációjú tárgyakat, hogy a hely kinézete tökéletes legyen.

MÉG TÖBB FALITAPÉTAAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift