Fa, mint díszítőelem

30. 05. 2016

A fa egy természetes anyag, mely mindig kiemelkedő elem volt a dekorációban, ugyanúgy, mint az üveg, vagy a fém. Jóllehet a fa művészeti médiumként szolgál már évezredek óta, manapság még mindig meg van a népszerűsége a belső építészek körében. A művészek újra és újra feltalálják, hogy mire lehet a fát használni, hogy még modernebb legyen, kényelmesebb legyen, vagy kellemesebb legyen ránézni. Általában a fa az egyik legjobb anyag, amit egy belső tér kialakításánál használni lehet. Miután a fa ökológiai eredetű, a fa miatt a szoba mindig „lélegezni” fog. A levegőt tisztává, a szobát tisztává és rusztikussá varázsolja.. Ugyanakkor a fa létrehozza azt a természetes kényelmet, amit mindig is hiányolunk az újfajta modern terekben. Pontosan ezért használják a padlóburkolat elkészítésekor a fát, mert a fától úgy érzed mintha majdnem egy valódi erdőben lennél. Annak ellenére, hogy ritkán használják, de a fa kiváló lehet szép fali dekorációnak is.

A nyomtatási technológia fejlődésének és a debütáló dekorációs ötleteknek köszönhetően manapság a fát nem csak építőelemként lehet használni, hanem avantgárd és kórtárs dizájn elemként is, fali tapétaként. Ha neked a fekete-fehér dekorációs elemek jobban tetszenek, akkor a díszítő elemeket is célszerű ilyen színben tartani. Érdemes lenne kipróbálni többféle variációt, mint egy fekete kanapé, szürkére festett fa. Emiatt a szoba még minimalista stílusú marad, de ad egy karaktert már a szobának.

Ha te inkább olyan vagy, aki ennek az ellentéte, és imádod a színeket, akkor egy nem tipikus fali tapétát kéne a szobádba tenned. Elsőnek kiemeli a bútoraid barna tónusait, majd a szobád nagyobbnak fog tűnni.

Ha az előző két megoldás túl radikális volt számodra és valami enyhébbre vágysz, akkor próbálj ki egy természetes fa hatású fali tapétát. Az ilyen tapétával a szoba természet közelibbnek fog tűnni és emellett a szoba egyszerű és naturális stílusát megtartja. Használj bézs, szürke és barna kombinációjú tárgyakat, hogy a hely kinézete tökéletes legyen.

MÉG TÖBB FALITAPÉTAAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden